We kozen voor een unieke en veilige betaling: de creditcard.
Creditcardbetaling is een eenvoudige, snelle en veilige manier om online te kopen. We accepteren VISA en MASTER Card.
Wij garanderen u maximale beveiliging dankzij de meest geavanceerde encryptie-oplossing op de markt. Sterker nog, door te klikken op de creditcard van uw keuze, wordt u verwezen naar de beveiligde betaalsite winlijn dat SSL-beveiliging standaard geïntegreerd. Vertrouwelijke gegevens worden versleuteld verzonden naar de winlijn. In alle gevallen zal het transactiebedrag automatisch afgeschreven 4 dagen in het uiterlijk na de bestelling door de klant. Als onderdeel van de bestrijding van fraude, maken we gebruik van de 3D-Secure betaling op bestellingen van Visa en Master Card.
3D Secure (Verified by Visa ook genoemd) is een betaling authenticatie systeem om de beveiliging te verbeteren tijdens het winkelen online. Na betaling, uw bank controleert de identiteit van de kaarthouder voor bevestiging van de transactie.
Na het invoeren van de gegevens van uw VISA of Master Card, wordt u naar de website van uw bank waar u wordt gevraagd om u te identificeren.
Deze procedure is specifiek voor uw bank, bijvoorbeeld kan u vragen om uw geboortedatum in te voeren, voert u een code ontvangen via SMS, om een ​​persoonlijke vraag te beantwoorden ... Na de bevestiging van deze stap wordt uw betaling je afgerond en ontvangt de e-mail met de orderbevestiging.
Ik betaal met een creditcard, het is makkelijk, snel en veilig!